Calculeaza carei zodii ii apartii dupa zodiacul european, zodiacul chinezesc, zodiacul indian, zodiacul druidic si zodiacul floral, introducand data si ora nasterii in formularul de mai jos:         COMPATIBILITATEA ZODIILOR

Este zodia ta compatibila cu a partenerului?
De cativa ani, astrologia a devenit un domeniu de interes care se impune tot mai mult ca si instrument in alegerea partenerului de viata.

Care este beneficiul realizarii unui studiu de compatibilitate?

Studiile de compatibilitate dintre doua persoane pot oferi o imagine mai clara asupra relatiei ajutandu-va sa va rezolvati problemele sa va revizuiti comportamentul sau chiar sa rupeti o relatie daca stiti din experienta ca relatia nu functioneza, iar studiul de compatibilitate a zodiilor va dezvaluie de asemenea ca aceasta nu are viitor.

Insemna insa ca incompatibilitatea din punct de vedere astrologic impune intotdeauna renuntarea la relatia respectiva? Nicidecum: incompatibilitatea zodiilor ne arata care sunt punctele in care nu ne potrivim cu o anumita persoana si ne ajuta sa actionam in asa fel incat sa schimbam ceea ce se cere schimbat la noi insine ori la partener, pentru ca relatia noastra sa aiba un viitor.

 

Pentru a stabili daca o relatie are sanse de supravietuire sau este destinata esecului vom tine seama atat de zodie cat si de ascendent.

Cum influenteaza zodiile parteneriatul?

Cele 12 semne zodiacale se impart in 4 categorii, in functie de elementul care le caracterizeaza: foc (berbec, leu, sagetator), pamant (taur, fecioara, capricorn), aer (gemeni, balanta, varsator) si apa (rac, scorpion, pesti).

Care este semnificatia fiecarui element?

Focul aspira la libertate, ca si aerul (dar intr-un mod diferit). Pamantul doreste stabilitate, ca si apa, dar au cai diferite de a ajunge la ea. Se stabilesc astfel urmatoarele complementaritati: aerul si focul, pamantul si apa.

In general, se considera ca cea mai mare compatibilitate o ai cu semnul care sta sub acelasi element ca si tine sau iti este complementar.

In relatiile personale de parteneriat, iubire, casnicie ascendentul joaca un rol major si trebuie sa se tina seama de acesta atunci cand ne cautam partenerul ideal. Ascendentul intervine putenic in viata individului dupa varsta de 30 de ani.

Compatibilităţile prezentate mai jos se referă doar la caracteristicile generale ale fiecărei zodii. În cazul fiecărui cuplu, factorii care acţionează sunt mult mai numeroşi şi pot fi descifraţi prin realizarea unei analize detaliate a compatibilităţii.

Iata care sunt pe scurt compatibilitatile in functie de zodii:

Berbecul cu Leul, Sagetatorul, Gemenii si Balanta

Taurul cu Fecioara, Capricornul, Racul, Pestii si Scorpionul

Gemenii cu Fecioara, Varsatorul, Berbecul, Leul si Sagetatorul

Racul cu Scorpionul, Pestii, Fecioara, Taurul si Capricornul

Leul cu Sagetatorul, Berbecul, Balanta, Gemenii si Varsatorul

Fecioara cu Taurul, Capricornul, Racul, Scorpionul si Pestii

Balanta cu Gemenii, Varsatorul, Leul, Sagetatorul si Berbecul

Scorpionul cu Racul, Pestii, Capricornul, Fecioara si Taurul

Sagetatorul cu Leul, Berbecul, Balanta, Varsatorul si Gemenii

Capricornul cu Fecioara, Taurul, Scorpionul, Pestii si Racul

Varsatorul cu Gemenii, Balanta, Berbecul, Sagetatorul si Leul

Pestii cu Racul, Scorpionul, Capricornul, Taurul si Fecioara

Pentru ca este un domeniu de intens interes, iata mai jos un instrument prin care puteti realiza o analiza rapida de compatibiliate intre dv. si partenerul dv. Introduceti datele dv. personale si ale partenerului in formularul de mai jos:

sâmbătă, 27 februarie 2010

Horoscop copii - zodia gemeni

Horoscop copii - partea I
Copilul din zodia Gemeni

22 mai-22 iunie
Element: aer
Planeta: Mercur
Culoare: gri
Personalitatea copilului in zodia Gemeni

Copilul nascut in semnul Gemeni primeste de la planeta Mercur, care este mesagerul divinitatii, o mare vivacitate a spiritului: copilul gemeni este ager si inteligent, caracterizat de rapiditate in procesare si profunzime a gandirii.

Nativul Gemeni este foarte curios, este intotdeauna deschis posibilitatilor. El este un analitic ascuns uneori sub aparenta nepasarii. El va observa cat mai multe detalii si le va organiza apoi intr-un model coerent desi gandurile sale sunt insesizabile.

Are facultatea de a se adapta foarte usor oricarei situatii. Este un cameleon, intotdeauna in schimbare. Uneori iti da impresia ca sunt mai multi copii diferiti intr-unul singur. este uneori capricios si schimbarea este constanta lui. aceste caracteristici sunt legate de faptul ca "Gemenii" sunt un semn dublu.Copilul geaman are darul deosebit al comunicarii, se simte bine in compania celorlalti. Stie sa stabileasca usor contacte insa nu gandeste intotdeuna magulitor la adresa celorlalti.

Micutul Geaman este curios si independent; el detesta plictiseala. Poate de aceea Gemenii se casatoresc de cel putin doua ori. De asemenea se spune ca va fi mereu in miscare, calatorie.

Inteligenta lui are nevoie de jocuri care cer dexteritate: Lego, puzzle, etc.

Datorita caracterului sau de bun comunicator meseriile de vanzator-comerciant il prind foarte bine.

Cunoasterea horoscopului copilului dv. este foarta importanta pentru a intelege inclinatiile naturale ale copilului, pentru a-i putea oferi sprijinul si al indrepta pe drumul vietii care il va avantaja cel mai mult in dezvoltarea personalitatii sale si atingerea potentialului maxim in viata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Lion, France
Astrolog Consultant