Calculeaza carei zodii ii apartii dupa zodiacul european, zodiacul chinezesc, zodiacul indian, zodiacul druidic si zodiacul floral, introducand data si ora nasterii in formularul de mai jos:         




COMPATIBILITATEA ZODIILOR

Este zodia ta compatibila cu a partenerului?
De cativa ani, astrologia a devenit un domeniu de interes care se impune tot mai mult ca si instrument in alegerea partenerului de viata.

Care este beneficiul realizarii unui studiu de compatibilitate?

Studiile de compatibilitate dintre doua persoane pot oferi o imagine mai clara asupra relatiei ajutandu-va sa va rezolvati problemele sa va revizuiti comportamentul sau chiar sa rupeti o relatie daca stiti din experienta ca relatia nu functioneza, iar studiul de compatibilitate a zodiilor va dezvaluie de asemenea ca aceasta nu are viitor.

Insemna insa ca incompatibilitatea din punct de vedere astrologic impune intotdeauna renuntarea la relatia respectiva? Nicidecum: incompatibilitatea zodiilor ne arata care sunt punctele in care nu ne potrivim cu o anumita persoana si ne ajuta sa actionam in asa fel incat sa schimbam ceea ce se cere schimbat la noi insine ori la partener, pentru ca relatia noastra sa aiba un viitor.

 

Pentru a stabili daca o relatie are sanse de supravietuire sau este destinata esecului vom tine seama atat de zodie cat si de ascendent.

Cum influenteaza zodiile parteneriatul?

Cele 12 semne zodiacale se impart in 4 categorii, in functie de elementul care le caracterizeaza: foc (berbec, leu, sagetator), pamant (taur, fecioara, capricorn), aer (gemeni, balanta, varsator) si apa (rac, scorpion, pesti).

Care este semnificatia fiecarui element?

Focul aspira la libertate, ca si aerul (dar intr-un mod diferit). Pamantul doreste stabilitate, ca si apa, dar au cai diferite de a ajunge la ea. Se stabilesc astfel urmatoarele complementaritati: aerul si focul, pamantul si apa.

In general, se considera ca cea mai mare compatibilitate o ai cu semnul care sta sub acelasi element ca si tine sau iti este complementar.

In relatiile personale de parteneriat, iubire, casnicie ascendentul joaca un rol major si trebuie sa se tina seama de acesta atunci cand ne cautam partenerul ideal. Ascendentul intervine putenic in viata individului dupa varsta de 30 de ani.

Compatibilităţile prezentate mai jos se referă doar la caracteristicile generale ale fiecărei zodii. În cazul fiecărui cuplu, factorii care acţionează sunt mult mai numeroşi şi pot fi descifraţi prin realizarea unei analize detaliate a compatibilităţii.

Iata care sunt pe scurt compatibilitatile in functie de zodii:

Berbecul cu Leul, Sagetatorul, Gemenii si Balanta

Taurul cu Fecioara, Capricornul, Racul, Pestii si Scorpionul

Gemenii cu Fecioara, Varsatorul, Berbecul, Leul si Sagetatorul

Racul cu Scorpionul, Pestii, Fecioara, Taurul si Capricornul

Leul cu Sagetatorul, Berbecul, Balanta, Gemenii si Varsatorul

Fecioara cu Taurul, Capricornul, Racul, Scorpionul si Pestii

Balanta cu Gemenii, Varsatorul, Leul, Sagetatorul si Berbecul

Scorpionul cu Racul, Pestii, Capricornul, Fecioara si Taurul

Sagetatorul cu Leul, Berbecul, Balanta, Varsatorul si Gemenii

Capricornul cu Fecioara, Taurul, Scorpionul, Pestii si Racul

Varsatorul cu Gemenii, Balanta, Berbecul, Sagetatorul si Leul

Pestii cu Racul, Scorpionul, Capricornul, Taurul si Fecioara

Pentru ca este un domeniu de intens interes, iata mai jos un instrument prin care puteti realiza o analiza rapida de compatibiliate intre dv. si partenerul dv. Introduceti datele dv. personale si ale partenerului in formularul de mai jos:

joi, 10 septembrie 2009

Cum sa citesti horoscopul

Horoscopul este instrumentul de baza pentru a face o prezicere astrologica. Pentru a citi horoscopul avem nevoie de timpul exact, de locul si data nasterii unei persoane. Odata ce avem aceasta informatie urmeaza niste calcule matematice care vor dezvalui semnul in care se gaseste fiecare planeta impreuna cu soarele se luna. Evident diagrama construita este unica pentru fiecare, si odata trasata poate fi folosita pentru tot restul vietii pentru preziceri astrologice.
Cu ajutorul acestei diagrame poti sa-ti prezici propriul viitor. Pentru a putea citi si interpreta diagrama horoscopica trebuie sa inveti ceva astrologie. Astrologia este limbajul cerului, al spatiului cosmic. Cand inveti astrologie e ca si cand ai ivata o noua limba: unora le vine usor, altora le este mai greu.
Citirea diagramei
Focul, pamantul, aerul si apa sunt cele patru elemente in astrologie care in combinatie cu semnele zodiacale cad intr-unul din aceste grupuri:
Foc - Berbec, Leu, Sagetator
Pamant - Taur, Fecioara, Capricorn
Aer - Gemeni, Balanta, Varsator
Apa - Rac, Scorpion, Pesti
Semnele zodiacului pot fi impartite dupa urmatoarele caracteristici:
Cardinale, fixe si mutabile
Semnele cardinale sunt puternice - Berbec, Rac, Balanta, Capricorn
Semnele fixe sunt dependente - Taur, Leu, Scorpion, Varsator
Semnele mutabile sunt flexibile si schimbatoare - Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti
Cand citesti Horoscopul, te uiti mai intai la semnul soarelui in rasarit. Este vorba despre semnul care se ridica in rasarit in momentul nasterii tale. Acesta va fi plasat in pozitia orei 9 pe diagrama personala. Acest semn defineste personalitatea ta- cum arati, ce impresie faci asupra altora, ce gandesc altii despre tine. Pentru o introspectie mai amanuntita ai nevoie sa cunosti unghiul exact. Soarele siluna nu sunt planete, dar sunt considerate drept planete pentru usurinta limbajului si comunicarii. Gradul la care se aflau planetele este important de stiut pentru a putea stabili plasamentul lor in semnul zodiacal.
Nodul Nordic este un punct in spatiu in legatura cu luna. Acesta ne indica locul in care te simti in siguranta si comfortabil in viata. Daca Nodul Nordic se afla in momentul nasterii de exemplu in gemeni, atunci vei avea succes in ocupatiile specifice gemenilor cum ar fi profesii legate de invatamant, de arta scrisului, profesii in zona intelectuala sau artistica.
Nodul sudic este opus celui nordic si releveaza zonele de incomfort din viata.
Aspectul diagramei este determinata de modul in care soarele, luna si planetele se raporteaza una fata de celelte in timpul nasterii. Modul in care se influenteaza reciproc este util in luarea unor decizii capitale in viata. Cnad inveti astrologie trebuie sa te familiarizezi cu toti acesti termeni.
Cuspidele sunt semnele pe arcul exterior al horoscopului personal si indica tipul norocului pe care fiecare casa a diagramei vi-l aduce. Intrucat fiecare diagrama este unica, explicarea bazelor trasarii acesteia devine un proces interminabil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Lion, France
Astrolog Consultant