Calculeaza carei zodii ii apartii dupa zodiacul european, zodiacul chinezesc, zodiacul indian, zodiacul druidic si zodiacul floral, introducand data si ora nasterii in formularul de mai jos:         




COMPATIBILITATEA ZODIILOR

Este zodia ta compatibila cu a partenerului?
De cativa ani, astrologia a devenit un domeniu de interes care se impune tot mai mult ca si instrument in alegerea partenerului de viata.

Care este beneficiul realizarii unui studiu de compatibilitate?

Studiile de compatibilitate dintre doua persoane pot oferi o imagine mai clara asupra relatiei ajutandu-va sa va rezolvati problemele sa va revizuiti comportamentul sau chiar sa rupeti o relatie daca stiti din experienta ca relatia nu functioneza, iar studiul de compatibilitate a zodiilor va dezvaluie de asemenea ca aceasta nu are viitor.

Insemna insa ca incompatibilitatea din punct de vedere astrologic impune intotdeauna renuntarea la relatia respectiva? Nicidecum: incompatibilitatea zodiilor ne arata care sunt punctele in care nu ne potrivim cu o anumita persoana si ne ajuta sa actionam in asa fel incat sa schimbam ceea ce se cere schimbat la noi insine ori la partener, pentru ca relatia noastra sa aiba un viitor.

 

Pentru a stabili daca o relatie are sanse de supravietuire sau este destinata esecului vom tine seama atat de zodie cat si de ascendent.

Cum influenteaza zodiile parteneriatul?

Cele 12 semne zodiacale se impart in 4 categorii, in functie de elementul care le caracterizeaza: foc (berbec, leu, sagetator), pamant (taur, fecioara, capricorn), aer (gemeni, balanta, varsator) si apa (rac, scorpion, pesti).

Care este semnificatia fiecarui element?

Focul aspira la libertate, ca si aerul (dar intr-un mod diferit). Pamantul doreste stabilitate, ca si apa, dar au cai diferite de a ajunge la ea. Se stabilesc astfel urmatoarele complementaritati: aerul si focul, pamantul si apa.

In general, se considera ca cea mai mare compatibilitate o ai cu semnul care sta sub acelasi element ca si tine sau iti este complementar.

In relatiile personale de parteneriat, iubire, casnicie ascendentul joaca un rol major si trebuie sa se tina seama de acesta atunci cand ne cautam partenerul ideal. Ascendentul intervine putenic in viata individului dupa varsta de 30 de ani.

Compatibilităţile prezentate mai jos se referă doar la caracteristicile generale ale fiecărei zodii. În cazul fiecărui cuplu, factorii care acţionează sunt mult mai numeroşi şi pot fi descifraţi prin realizarea unei analize detaliate a compatibilităţii.

Iata care sunt pe scurt compatibilitatile in functie de zodii:

Berbecul cu Leul, Sagetatorul, Gemenii si Balanta

Taurul cu Fecioara, Capricornul, Racul, Pestii si Scorpionul

Gemenii cu Fecioara, Varsatorul, Berbecul, Leul si Sagetatorul

Racul cu Scorpionul, Pestii, Fecioara, Taurul si Capricornul

Leul cu Sagetatorul, Berbecul, Balanta, Gemenii si Varsatorul

Fecioara cu Taurul, Capricornul, Racul, Scorpionul si Pestii

Balanta cu Gemenii, Varsatorul, Leul, Sagetatorul si Berbecul

Scorpionul cu Racul, Pestii, Capricornul, Fecioara si Taurul

Sagetatorul cu Leul, Berbecul, Balanta, Varsatorul si Gemenii

Capricornul cu Fecioara, Taurul, Scorpionul, Pestii si Racul

Varsatorul cu Gemenii, Balanta, Berbecul, Sagetatorul si Leul

Pestii cu Racul, Scorpionul, Capricornul, Taurul si Fecioara

Pentru ca este un domeniu de intens interes, iata mai jos un instrument prin care puteti realiza o analiza rapida de compatibiliate intre dv. si partenerul dv. Introduceti datele dv. personale si ale partenerului in formularul de mai jos:

miercuri, 9 septembrie 2009

Horoscopul Chinezesc Feng Shui pe intelesul tuturor

Horoscopul Feng shui este un minunat instrument pentru a afla mai mult despre tine insati.
Horoscopul chinezesc Feng Shui cuprinde douasprezece animale care te reprezinta in functie de anul nasterii. Horoscopul fengshui este o modalitate veche de a citi personalitatea si influentele pe care fortele naturale le au asupra acesteia. conform acestui horoscop fiecare an este reprezentat de un animal si caracterul acestora.
Fiecare dintre noi are un animal corespondent in acord cu horoscopul, in functie de anul nasterii noastre. Propria personalitate si modul in care interactionam cu ceilalti si cu lumea in general este dependenta de natura si comportamentul animalului care ne reprezinta in horoscopul fengshui. (Dar oare propria personalitate sa fie ilustrata doar de horoscop? Felel in care aratam oare nu influenteaza relatiile noastre cu semenii si modul in care ne raportam la acestia? Oare faptul de a arata mai bine nu tine de un "feng shui al fetei" pe care o aratam zilnic celorlalti. Iata aici un blog in care gasesti tot ce vrei in materie de cum sa arati mai bine prin intermediul cremelor antirid sau antiaging Cum sa arati mai bine

Cele douasprezece animale sunt: sobolanul, boul, tigrul, iepurele, dragonul, sarpele, calul, capra, maimuta, cocosul, cainele si porcul. Fiecare din aceste animale reprezinata un tip de personalitate in care ne putem recunoaste pe noi insine si pe ceilalti oameni. In afara de faptul ca horoscopul chinezesc feng-shui ne furnizeaza informatii despre sinele nostru, el ne descopera tipul de persoane cu care putem avea relatii armonioase, si tipul de persoane cu care nu ne potrivim.

Animalele din horoscop pot fi grupate in grupe opuse. Fiecare animal are unul opus si anume: sobolanul este opusalului; boul este opus caprei, tigrul este opus maimuzei, iepurele este opus cocosului, dragonul este opus cainelui, si sarpele este opus porcului. asta nu inseamna ca animalele opuse nu pot avea deloc o convietuire armonioasa, dar ele tind sa nu se inteleaga.

Horoscopul feng shui ne poate asigura o informatie foarte interesanta si valoroasa, o cunoastere a naturii umane, a tendintelor de comportament si relationarea la altii. El sebazeaza pe o foarte veche traditie, pierduta in adancurile istoriei popoarelor din rasaritul indepartat al Asiei. El este un instrument valoros in cunoasterea de sine si cunoasterea semenilor nostri cu care interactionam.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Lion, France
Astrolog Consultant