Calculeaza carei zodii ii apartii dupa zodiacul european, zodiacul chinezesc, zodiacul indian, zodiacul druidic si zodiacul floral, introducand data si ora nasterii in formularul de mai jos:         COMPATIBILITATEA ZODIILOR

Este zodia ta compatibila cu a partenerului?
De cativa ani, astrologia a devenit un domeniu de interes care se impune tot mai mult ca si instrument in alegerea partenerului de viata.

Care este beneficiul realizarii unui studiu de compatibilitate?

Studiile de compatibilitate dintre doua persoane pot oferi o imagine mai clara asupra relatiei ajutandu-va sa va rezolvati problemele sa va revizuiti comportamentul sau chiar sa rupeti o relatie daca stiti din experienta ca relatia nu functioneza, iar studiul de compatibilitate a zodiilor va dezvaluie de asemenea ca aceasta nu are viitor.

Insemna insa ca incompatibilitatea din punct de vedere astrologic impune intotdeauna renuntarea la relatia respectiva? Nicidecum: incompatibilitatea zodiilor ne arata care sunt punctele in care nu ne potrivim cu o anumita persoana si ne ajuta sa actionam in asa fel incat sa schimbam ceea ce se cere schimbat la noi insine ori la partener, pentru ca relatia noastra sa aiba un viitor.

 

Pentru a stabili daca o relatie are sanse de supravietuire sau este destinata esecului vom tine seama atat de zodie cat si de ascendent.

Cum influenteaza zodiile parteneriatul?

Cele 12 semne zodiacale se impart in 4 categorii, in functie de elementul care le caracterizeaza: foc (berbec, leu, sagetator), pamant (taur, fecioara, capricorn), aer (gemeni, balanta, varsator) si apa (rac, scorpion, pesti).

Care este semnificatia fiecarui element?

Focul aspira la libertate, ca si aerul (dar intr-un mod diferit). Pamantul doreste stabilitate, ca si apa, dar au cai diferite de a ajunge la ea. Se stabilesc astfel urmatoarele complementaritati: aerul si focul, pamantul si apa.

In general, se considera ca cea mai mare compatibilitate o ai cu semnul care sta sub acelasi element ca si tine sau iti este complementar.

In relatiile personale de parteneriat, iubire, casnicie ascendentul joaca un rol major si trebuie sa se tina seama de acesta atunci cand ne cautam partenerul ideal. Ascendentul intervine putenic in viata individului dupa varsta de 30 de ani.

Compatibilităţile prezentate mai jos se referă doar la caracteristicile generale ale fiecărei zodii. În cazul fiecărui cuplu, factorii care acţionează sunt mult mai numeroşi şi pot fi descifraţi prin realizarea unei analize detaliate a compatibilităţii.

Iata care sunt pe scurt compatibilitatile in functie de zodii:

Berbecul cu Leul, Sagetatorul, Gemenii si Balanta

Taurul cu Fecioara, Capricornul, Racul, Pestii si Scorpionul

Gemenii cu Fecioara, Varsatorul, Berbecul, Leul si Sagetatorul

Racul cu Scorpionul, Pestii, Fecioara, Taurul si Capricornul

Leul cu Sagetatorul, Berbecul, Balanta, Gemenii si Varsatorul

Fecioara cu Taurul, Capricornul, Racul, Scorpionul si Pestii

Balanta cu Gemenii, Varsatorul, Leul, Sagetatorul si Berbecul

Scorpionul cu Racul, Pestii, Capricornul, Fecioara si Taurul

Sagetatorul cu Leul, Berbecul, Balanta, Varsatorul si Gemenii

Capricornul cu Fecioara, Taurul, Scorpionul, Pestii si Racul

Varsatorul cu Gemenii, Balanta, Berbecul, Sagetatorul si Leul

Pestii cu Racul, Scorpionul, Capricornul, Taurul si Fecioara

Pentru ca este un domeniu de intens interes, iata mai jos un instrument prin care puteti realiza o analiza rapida de compatibiliate intre dv. si partenerul dv. Introduceti datele dv. personale si ale partenerului in formularul de mai jos:

marți, 8 septembrie 2009

Horoscopul zilnic

Un mare numar de persoane se afla zilnic online, sau in fata ziarului, flamanzi sa afle cateva indicatii asupra viitorului si a modului in care ar trebui sa reactioneze in fata provocarilor zilnice ale vietii. Horoscopul zilnic serveste desigur acestui deziderat. Aesta include harta astrologica sau celestiala. Horoscopul este instrumentul de baza in prezicerea astrologica. Pentru a obtine o interpretare corecta informatia de baza care se cere este timpul exact, locul si data nasterii.

Horoscopul zilnic poate fi utilizat de catre cei ce cred in destin si incearca sa intalneasca persoana potrivita ca partener de viata sau de afaceri, cei care doresc sa faca o introspectie in propriul sine, sa descopera lucruri despre care inca nu era contient ca rezida in sine. Iubirea, fericirea si succesul in viata sunt temele pe care horoscopul le poate lamuri.

El contine 12 semne zodiacale sau semnele soarelui in practica occidentala, in timp ce in cea chinezeasca sunt prezente 12 animale. Citirea horoscopului poate deveni pasionanta fie ca o faci numai ca distractie sau o iei in serios. Te lasa sa scoti capul pe o ferestruica si sa arunci o privire asupra viitorului astazi.

Nu este de mirare ca oamenii sunt de veacuri captivati strologie, de ceea ce un astrolog poate sa prezica sau sa lamureasca, de semnele stelelor, a planetelor, influenta acestora asupra soartei omenesti, de legatura misterioasa intre data si locul nasterii unui om si pozitia astelor, a modului in care miscarea mai rapida a unei constelatii sau planete afecteaza viata personala pe o perioada scurta, sau a modului in care o miscare mai lenta isi lasa amprenta pe o schimbare de durata in viata unui individ.

In tumultul vietii moderne tot mai multi oameni se indreapta catre horoscopul zilnic in cautarea unui sentiment de liniste si incredere generat de faptul ca stiu la ce ar trebui sa se astepte in derularea unei zile de viata. Avem insa nevoie de intelepciune: acestea sunt doar sfaturi si nu adevarul ultim al vietii noastre. Aceasta pentru ca intervin o multime de alti factori care influenteaza viata noastra ca indivizi. Sa nu uitam ca ceea ce ne poate spune un astrolog este doar un ghid. Si adeseori horoscopul nu se suprapune cu acuratete adevaratei noastre personalitati: poate nu putem noi insine furniza cu exactitate timpul nasterii, poate hartile astrologice sau softul folosit prezinta greseli si erori. De aceea trebuie sa alegem cu discernamant ofertele online de citire si sa nu ne repezim la prima oferta. Este bine sa ne luam timp si sa citim cu rabdare ce tehnica de prezicere este folosita, sa facem comparatie intre multele reclame cu care suntem confruntati pe internet, sa cercetam ce se ascunde in spatele fiecarei promisiuni cu care incearca sa ne ademeneasca, in special cand se cere un pret piperat. Nici nu trebuie sa ne grabim a clasifica toate ofertele drept frauduloase. Cine stie, poate ca unul dintr-un rand intreg este totusi raspunsul la intrebarea care ne framanta.
Internetul este locul care ne poate ghida cu cea mai mare viteza spre astrologul potrivit, este locul populat cu o bogatie de situri gata sa ne stea la dispozitie cu sfaturi si lamuriri. La urma urmelor am fost dotati cu un creier pe care putem sa-l folosi in alegerea sitului potrivit.
Mult succes si noroc in descoperirea celor veritabile!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Lion, France
Astrolog Consultant