Calculeaza carei zodii ii apartii dupa zodiacul european, zodiacul chinezesc, zodiacul indian, zodiacul druidic si zodiacul floral, introducand data si ora nasterii in formularul de mai jos:         




COMPATIBILITATEA ZODIILOR

Este zodia ta compatibila cu a partenerului?
De cativa ani, astrologia a devenit un domeniu de interes care se impune tot mai mult ca si instrument in alegerea partenerului de viata.

Care este beneficiul realizarii unui studiu de compatibilitate?

Studiile de compatibilitate dintre doua persoane pot oferi o imagine mai clara asupra relatiei ajutandu-va sa va rezolvati problemele sa va revizuiti comportamentul sau chiar sa rupeti o relatie daca stiti din experienta ca relatia nu functioneza, iar studiul de compatibilitate a zodiilor va dezvaluie de asemenea ca aceasta nu are viitor.

Insemna insa ca incompatibilitatea din punct de vedere astrologic impune intotdeauna renuntarea la relatia respectiva? Nicidecum: incompatibilitatea zodiilor ne arata care sunt punctele in care nu ne potrivim cu o anumita persoana si ne ajuta sa actionam in asa fel incat sa schimbam ceea ce se cere schimbat la noi insine ori la partener, pentru ca relatia noastra sa aiba un viitor.

 

Pentru a stabili daca o relatie are sanse de supravietuire sau este destinata esecului vom tine seama atat de zodie cat si de ascendent.

Cum influenteaza zodiile parteneriatul?

Cele 12 semne zodiacale se impart in 4 categorii, in functie de elementul care le caracterizeaza: foc (berbec, leu, sagetator), pamant (taur, fecioara, capricorn), aer (gemeni, balanta, varsator) si apa (rac, scorpion, pesti).

Care este semnificatia fiecarui element?

Focul aspira la libertate, ca si aerul (dar intr-un mod diferit). Pamantul doreste stabilitate, ca si apa, dar au cai diferite de a ajunge la ea. Se stabilesc astfel urmatoarele complementaritati: aerul si focul, pamantul si apa.

In general, se considera ca cea mai mare compatibilitate o ai cu semnul care sta sub acelasi element ca si tine sau iti este complementar.

In relatiile personale de parteneriat, iubire, casnicie ascendentul joaca un rol major si trebuie sa se tina seama de acesta atunci cand ne cautam partenerul ideal. Ascendentul intervine putenic in viata individului dupa varsta de 30 de ani.

Compatibilităţile prezentate mai jos se referă doar la caracteristicile generale ale fiecărei zodii. În cazul fiecărui cuplu, factorii care acţionează sunt mult mai numeroşi şi pot fi descifraţi prin realizarea unei analize detaliate a compatibilităţii.

Iata care sunt pe scurt compatibilitatile in functie de zodii:

Berbecul cu Leul, Sagetatorul, Gemenii si Balanta

Taurul cu Fecioara, Capricornul, Racul, Pestii si Scorpionul

Gemenii cu Fecioara, Varsatorul, Berbecul, Leul si Sagetatorul

Racul cu Scorpionul, Pestii, Fecioara, Taurul si Capricornul

Leul cu Sagetatorul, Berbecul, Balanta, Gemenii si Varsatorul

Fecioara cu Taurul, Capricornul, Racul, Scorpionul si Pestii

Balanta cu Gemenii, Varsatorul, Leul, Sagetatorul si Berbecul

Scorpionul cu Racul, Pestii, Capricornul, Fecioara si Taurul

Sagetatorul cu Leul, Berbecul, Balanta, Varsatorul si Gemenii

Capricornul cu Fecioara, Taurul, Scorpionul, Pestii si Racul

Varsatorul cu Gemenii, Balanta, Berbecul, Sagetatorul si Leul

Pestii cu Racul, Scorpionul, Capricornul, Taurul si Fecioara

Pentru ca este un domeniu de intens interes, iata mai jos un instrument prin care puteti realiza o analiza rapida de compatibiliate intre dv. si partenerul dv. Introduceti datele dv. personale si ale partenerului in formularul de mai jos:

miercuri, 9 septembrie 2009

Zodiacul si ocultismul - cateva ganduri

Bazele modului in care zodiacul influenteaza viata noastra se regasesc in ceea ce uneori sunt numite legile ocultismului. Ce inseamna asta? Simplu exprimat: legi naturale necunoscute inca. Ele sunt inca ascunse pentru ca lumea e satisfacuta cu aparenta lucrurilor, cu ceea ce izbeste ochiul, cu ceea ce este extern si superficial.
Se gasesc multe carti scumpe si complicate care se ocupa cu acest interesant si fascinant subiect. Din pacate ele se adreseaza in principal celor care deja au o instruire in domeniu si mai putin miilor care doresc pentru prima data sa arunce o privire asupra acestei stiinte.
Influenta planetelor, constelatiilor, a semnelor zodiacale a fost cunoscuta si inteleasa de inteleptii veacurilor pierdute in negura istoriei, dar partea ezoterica a legilor oculte era stapanita numai de catre un numar limitat de initiati.
Dar lucrurile tind sa se schimbe in epoca moderna. Din ce in ce mai multi oameni cu o atitudine neutra, sau indiferenta se opresc din goana zilnica a vietii si isi pun intrebari asupra misteriosului subiect, si natural asteapta raspunsuri pertinente. Oamenii nu se mai multumesc cu explicatii si credinte gata regurgitate de diverse organizatii care pretind ca se preocupa profund de fericirea noastra prezenta si viitoare. Da, oamenii vor adevarul, oamenii sunt insetati dupa informatie, oamenii au dreptul sa cunoasca adevarul acum. Da, oamenii vor sa-L intalneasca si sa-L cunoasca pe Adevaratul Dumnezeu asa cum este El si nu asa cum liderii unor grupari religioase vor sa ni-L prezinte spre propriile lor beneficii - dar asta este o alta discutie. Sa ne intoarcem la zodiac.
Cunoasterea si intelegerea semnelor zodiacale inarmeaza pe individul inteligent cu o remarcabila putere si aduce un sens al libertatii. Recunoasterea cauzele care declanseaza anumite trasaturi de caracter, pasiuni si slabiciuni promoveaza pacea si compasiunea. Acum putem sa intelegem motivatia care i-a impins pe prietenii nostri sa actioneze intr-un anumit fel, pentru care i-am blamat si judecat atat aspru. Asemenea noua insine si ei au cauze care stau la baza personalitatii lor si a comportamentului ilogic si inacceptabil la prima vedere. Iar vestea buna e ca odata ce am stabilit cauzele putem face un pas mai departe in gasirea solutiilor si vindecarea sau eradicarea problemelor care ne tulbura viata.
Multi ridiculizeaza astazi pe cei care cauta raspunsuri pentru viata lor consultand zodiacul, socotindu-i drept inapoiati si supersitiosi. Dar cei intelepti vor pastra o atitudine deschisa si chiar daca nu sunt pe moment dispusi sa se adanceasca in aceasta cunoastere, cel putin nu vor condamna ceea ce nu cunosc. Urmatoarea veste buna e ca Internetul ne ofera astazi un camp imens de informatie care ne sta la dispozitie si asteapta sa fie vizitat. Aici este din nou apelata intelepciunea noastra in alegerea informatiei relevante si de valoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Lion, France
Astrolog Consultant